Klacht: Afspraak niet nakomen

op 20 juli 2017 over Bonarius Verwarming in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De firma Bonarius onderhoudt de cv indtallatie van woningcorporatie de Alliantie bij ons, afspraakkaart lag in de brievenbus met tijdstip 12:30-16:00, was perfect daar ik smorgens niet thuis was, kom ik thuis om 12:00 blijkt dat ze langsgeweest zijn om 8:45 smorgens, in de straat spreek ik medewerker aan die heel onbeschoft letterlijk zegt “dat ik maar wat vroeger uit mijn nest moet komen”
Beste mensen en woningcorporaties doe geen zaken met deze incompetente firma.

Gewenste Oplossing:

Komen er bij mij niet meer in

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bonarius Verwarming

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bonarius Verwarming nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alfa999