Klacht: Afgewezen order wél afgeschreven

op 15 december 2017 over Plus500 in de categorie Online Beleggen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde 250 euro overschrijven om te beleggen op de website Plus500. Via iDeal, verwerkt door GlobalCollect, heb ik de order betaald, maar waar normaal gesproken waarschijnlijk een scherm als ‘bedankt voor uw aankoop’ opent, kreeg ik nu een foutmelding en staat dat mijn order is afgewezen. Ondanks de afwijzing is de 250 euro wel degelijk afgeschreven. Contact verloopt moeizaam, zonder enig excuus krijg ik slechts een reactie van beide betrokken partijen. Ik voel me ontzettend belazerd en hoop dat ik ernaast zit. Hopelijk kunnen jullie helpen. In de bijlage een foto van het afgewezen bedrag, eventueel heb ik uiteraard een kopie van de bankafschrift.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn 250 euro teruggestort zien krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tomas