Klacht: afgeverd en niet thuis ophalen bij USPS kantoor

op 15 september 2018 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 September is het pakketle afkomstig uit de US afgeleverd op mijn adres. Volgens USPS was ik niet thuis. Nu was ik wel thuis , maar heb geen koerier gezien. Ook geen kaartje in de bus. Na track and trace zegt het dat ik het moet afhalen in Amsterdam. Maar waar? Wat is hun telefoon nummer? Hun hele slechte website, geeft ook niet aan waar het kantoor in Nederland is. En nu?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DerkJanBos