Klacht: Afgeven print op speen

op 19 september 2016 over Difrax in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,

Ongeveer een week of 4 geleden heb ik bij de kruidvat een speentje gekocht van Difrax voor mijn zoontje van 8 maanden. Het betreft een blauw speentje met 4 inktvis figuurtjes erop. Na 3 weken zag ik dat de print er beetje bij beetje afging en vervolgens zag ik rondom de mond van mijn zoontje allemaal blauw zitten. Nu na 4 weken zijn bijna alle printen eraf. Alleen de ‘gezichtjes’ zitten er nog op. Dat zijn soort stickers..Maar de rest is er allemaal vanaf. Ik neem aan dat zoiets toch niet zou mogen gebeuren? En zeker niet zo snel. Het is vervelend als je kindje onder de inkt zit, wat ook nog eens heel moeilijk van z’n gezichtje af ging en het is toch zonde van je geld.

Mvg Debbie

Gewenste Oplossing:

Als er word bekeken hoe het kan dat de inkt er zo snel vanaf gaat. En een nieuw speentje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Difrax over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Difrax in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Felixdebbie