Klacht: Advertentie Durex Orgasme Gel

op 30 april 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het moraal heel diep gezonken als we naar commercials moeten kijken die adverteren voor een beter orgasme. Kan dit niet geadverteerd worden op een sex channel??? Mijn zoon van 10 vraagt ‘mamma wat is een orgasme’ en wat lijkt u het beste antwoord daarop te zijn? Richt je eens ergens anders op dan sex alstublieft.

Gewenste Oplossing:

commercial off the air asap

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Idylle28