Klacht: Adreswijziging doorgeven

op 19 augustus 2016 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het contact inzake adreswijziging van een minderjarige kon de medewerkster mij absoluut niet helpen. Zij keek alleen in het systeem en vraagt, tot mijn verbazing, naar de Digi-D van mijn dochter van 8 jaar. Onvoorstelbaar natuurlijk. Ook nog het feit dat mij niet duidelijk kan worden gemeld welk formulier ik dien te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik als er gemeld wordt welk formulier je dient te gebruiken en waar je dat formulier kunt vinden. Ik heb bijna een hele dag zitten zoeken naar een formulier om adreswijziging van een minderjarige door te geven. Ongelooflijk.. Haal dan al het digitale weg zodat men gewoon naar in persoon dit soort zaken kan doen zonder gedoe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W. Pikeur