Klacht: Adoptie en zwart maken

op 30 maart 2018 over Stichting Idemo in de categorie Stichtingen en verenigingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een hond geadopteerd bij Stichting Idemo. In de garage waar mensen hun hond kunnen ophalen na transport, is alles afgeschermd en er ligt zijl op de vloer, de honden kunnen nergens bij dus wat ik lees is totaal niet herkenbaar. Wij zijn super geholpen en genieten nog elke dag van ons maatje. Ik denk dat mensen niet beseffen dat in Kroatië ook mensen zitten die de honden testen op ziektes etc. Ik weet heel zeker dat Idemo niet opzettelijk zieke honden meeneemt! Jammer dat Stichting Idemo zo slecht wordt neergezet, ik heb alleen maar goede dingen te vertellen en kan iedereen adviseren zelf te ervaren ipv een slecht verhaal te geloven, zulke verhalen hebben altijd 2 kanten!

Gewenste Oplossing:

Als de Stichting de waardering krijgt die ze verdient

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stichting Idemo over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana van Dijk01