Klacht: Activeringscode 2ehands boek

op 08 november 2017 over Noordhoff Uitgevers in de categorie Uitgever

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tweede hands boek bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording. Ik kan niet bij de uitwerkingen van de opgaven online, omdat er geen activeringscode bijzit. Ik vind dit een rare manier om mensen nieuwe boeken te laten kopen ipv tweedehands. Zo kan ik mijn tentamen wel vergeten. Gewoon niet zo kinderachtig doen en mij die activeringscode geven OF de uitwerkingen gewoon in het boek zetten. Erg ontevreden met deze uitgever.

Gewenste Oplossing:

Als ik een activeringscode krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Noordhoff Uitgevers

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Noordhoff Uitgevers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jesse1234