Klacht: action cam maxxter

op 12 mei 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vorig jaar 28 mei een actie camera van maxxter gekocht bij de action.
nu wilde ik hem laatst gaan gebruiken maar ging hij ineens niet meer aan.
ik heb hem al geprobeerd op te laden en gereset maar dit werkte ook niet.
ik heb een mail gestuurd maar er werd gezegd dat na 6 maanden er geen garantie meer op het product zit.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg of als ik het product mag ruilen voor een werkende camera.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jelle.verhoeff