Klacht: Accounts niet meer werkzaam

op 19 juni 2016 over Gamertje.nl in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had BO3 en Fifa 16 van gamertje.nl gekocht en ik kreeg een account. De verkoper stelde mij gerust dat dit normaal is en dat niemand anders op mijn account kan gaan. Toch is mijn account na een paar weken geblokkeert en kan ik dus beide spellen niet meer spelen. Ik heb meerdere malen geprobeerd te emailen naar dit bedrijf maar ik heb nog steeds geen antwoord terug gekregen. Heel onprofessioneel dit.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik beide spellen weer kan spelen of als ik al het geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gamertje.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Imran.Arshad