Klacht: account kwijt

op 23 juli 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de hele story mode uitgespeeld en ik wou alleen maar director mode in en toen kwam ik bij de eerste missie in GTA 5 waar je een bank moet beroven en ik heb dat gewoon gespeeld en oppeens ben ik alles kwijt de hele story mode moet ik opnieuw spelen als dit niet opgelost word raak ik dat spel nooit meer aan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn gegevens weer terug heb van mijn account waar mijn storymode compleet zijn en als dat niet meer kan zou ik graag heel veel geld op mijn GTA online account willen gedrukt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NL SNAKE BOY