Klacht: Account gehackt

op 19 januari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account is op een of andere manier gehackt waar door dus heel mijn gouden Italiaanse team weg is en alles wat erbij hoorde. Ook zijn al mijn muntjes weg ik had er 15000 ik heb gelukkig denk ik nog optijd mijn wachtwoord weer kunne veranderen zodat ik weer kon inloggen in mijn account ik voel me hier echt bedrogen door heb er zo veel tijd in gestoken en wat gebeurd er word je gehackt.

Gewenste Oplossing:

Mijn muntjes zou ik heel graag weer terug willen en mijn Italiaans gouden team!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ScaryKevv