Klacht: Abonnement Weekend zou automatisch aflopen

op 20 juni 2016 over Abonnementenland in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar gebeld door een mevrouw met een aanbod voor een jaar lang Weekend. Dit abonnement zou na 1 jaar automatisch aflopen. Echter nu halen ze € 102 van mijn rekening voor weer 1 jaar. Ik heb dit bedrag teruggeboekt en een mail gestuurd, krijg ik een mail terug dat ze 1 maand opzegtermijn heb en dat ik dan nog 6 weken moet betalen. 1 maand is in mijn ogen minder dan 6 weken, maar bovendien heb ik nog tot week 24 recht op weekend en daarna niet meer en ik had helemaal geen opzegtermijn, want het zou na 1 jaar automatisch zijn afgelopen. Ik wil hem dan na week 24 ook niet meer en wil ook geen 6 weken nog betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil weekend na week 24 niet meer en wil ook geen 6 weken nog betalen, want de afspraak was dat hij automatisch zou aflopen en hij is ingegaan week 24 2015.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Abonnementenland nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van

1 jaar geleden - Geachte mevrouw Kamst, Het betreft een abonnement tot wederopzegging. De opzegtermijn is een maand. In uw geval gaat het om 5 edities die u nog dient te voldoen. U ontvangt hiervoor een aangepaste factuur. Met vriendelijke groet, Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Abonnementenland in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Abonnementenland een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Abonnementenland

Heeft op 26 april 2017 om 15:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

Deze klacht gaan wij sluiten.

Met vriendelijke groet,

Abonnementenland.

Alle klachten die gemeld zijn door Anja