Klacht: Abonnement stoppen

op 25 augustus 2017 over voordelengids in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aantal jaar geleden door dit bedrijf aangesproken op straat. Helaas in hun al vaker genoemde trucje getrapt. (Ik zou er nog over nadenken) ineens zat ik vast aan een contract. Ze lichten je gewoon op waar je bij staat. Graag zou ik willen dat het contract per direct wordt beëindigd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het contract p.d. Stopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over voordelengids

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over voordelengids nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ricardo1990