Klacht: abonnement onterecht

op 12 mei 2020 over puzzel4U in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er wordt al heel lang geld van mijn rekening gehaald maar heb nooit toestemming gegeven voor afschrijven hiervan en ook geen puzzel abonnement. ik dacht dat het een ander abonnement betrof maar merk nu na mijn scheiding dat dit helemaal niet van mij is. Graag per direkt de incasso’s stoppen

Gewenste Oplossing:

stoppen en retour mijn betalingen die ten onrechte zijn afgeschreven

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over puzzel4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over puzzel4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ratje2