Klacht: Abonnement niet kunnen beëindigen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mijn abonnement niet beëindigen. Op de voorpagina staat duidelijk dat je per maand kunt opzeggen. Nu zegt WW dat ik een jaarabonnement heb. Ik zou nooit en te nimmer een jaarabonnement nemen. Ik heb een Wao uitkering dus ik ben altijd voorzichtig met het nemen van een abonnement.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn abonnement beëindigen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weight Watchers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weight Watchers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]