Klacht: Aanpassing vluchtgegevens door Ryanair

op 17 januari 2014 over Rayanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een vlucht geboekt naar Mallorca en overeenkomstig de vlucht gegevens een hotel geboekt. Een paar maanden voor vertrek meld Ryanair dat de vluchtgegevens aangepast zijn (aankomst en vertrek een paar dagen later !?). Ik heb dan via een andere maatschappij een andere vlucht moeten boeken maar er was geen mogelijkheid om exact aan te sluiten op mijn hotel boeking en de hotel boeking kon ook niet meer aangepast worden. Ik kreeg enkel een gedeelte van mijn boekingskosten van Rayair retour.

Gewenste Oplossing:

Volledige kosten Rayair + te veel aan hotel kosten terugbetaald door Ryanair.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rayanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rayanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruud Sprangers