Klacht: Aanmaning voor niet bestaande factuur

op 28 december 2017 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd vandaag (28-12-2017) gebeld door ‘Direct Solutions’. Er zou nog een factuur openstaan die ik per direct moest betalen, anders zouden ze het overdragen aan de deurwaarder. Het ging om een contract dat telefonisch was afgesloten met ‘Medivlucht B.V.’ voor kortingsvouchers. Ik heb dat contract direct schriftelijk herroepen. Dit speelde eind oktober 2015 (mijn brief was van 29-10-2015). Ik heb geen enkele betalingsverplichting en ga dus niet betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze zogenaamde aanmaning herroepen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rvanes