Klacht: Aangepast examen/ eigen verklaring

op 13 oktober 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je op je eigen verklaring ergens \”ja\” invult (bijv ADHD), betekend dit dat je langs een psychiater moet (kosten a 230,- voor jezelf) een rijtest moet doen, en een aangepast rijexamen krijgt. Wat dat inhoudt; niks anders dan een normaal examen alleen zijn er veel minder data beschikbaar en moet je veel langer wachten. Ik zou eigenlijk over 2 weken kunnen afrijden maar omdat ik een aangepast examen heb kan ik pas eind december. Je bent dus de dupe van iets waar je zelf niks aan kan doen.

Gewenste Oplossing:

Dat je het zelfde wordt behandelt als \"gezonde\" rijders. Dus net zoveel data om af te rijden, en vooral geen eigen kosten aan een psychiater waar je niet zelf om vraagt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marijas