Klacht: 8 guus meeuwis concert kaarten niet gekregen wel betaald.

op 18 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week voordat het concert begon kreeg ik mail met daarin de melding dat ze de kaarten voor guus meeuwis niet konden leveren. Direct een mail teruggestuurd dat ik mijn geld terug wil. Daarna stuurde ze een mail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Dit zou 30 dagen duren. inmiddels is dit termijn allang verstreken en heb ik mijn geld nog steeds niet terug (ook na een aantal dringende mailtjes om het geld wel over te maken).

Gewenste Oplossing:

Het hele geldbedrag van de 8 guus meeuwis kaarten terug op de rekening waarvan het van afgeschreven is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 17:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door P. Ammersken