Klacht: 4 Draadjesvlees Croquetten ZONDER draadjesvlees

op 11 september 2016 over Kwekkeboom in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 4 Draadjesvlees Croquetten van Kwekkeboom gekocht en het was zaterdag en een geschikte dag om broodjes croquette te eten. Nu moet ik zeggen dat de inhoud van de croquetten niet vies was, maar draadjesvlees zat er niet in! Je koopt een product om dat je dit wel verwacht, dus een behoorlijk tegenvaller.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn geld terug voor dit product, omdat het gewoon een waanprestatie is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwekkeboom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwekkeboom nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door howardjohn