Klacht: 3x geen krant ontvangen

op 30 december 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij ons weekendproefabonnement voor 4 weken in de maand december van de vier keer, drie keer geen krant ontvangen en één keer na een klacht, anders had ik er geen gehad. M.i.v. 02-01-2018 gaat mijn definitieve abonnement voor 3 jaar in. Deze ga ik annuleren

Gewenste Oplossing:

Het nieuwe abonnement annuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ravelijn