Klacht: 3 jaar achter elkaar bij betalen op stookkosten

op 17 juli 2012 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze wil ik ook even een klacht indienen over ista
IK ben 3 jaar geleden verhuist naar een flat waarbij ik in het 1ste jaar 750 euro moest bij betalen en in het 2de jaar 950 euro en nu het derde jaar 250 euro, we hebben dit laten onderzoeken maar ze konden niks vinden, het derde jaar is bij mij op alle 2 de verwarmingen in de woonkamer geschat, mijn woningstichting zegt dat ik voor mijn bovenbuurman, onderbuurman en mijn buren meebetaal, maar dat is gewoon absurd voor woorden want als die wel stoken en ik niet zit ik wel met een hoge rekening ieder jaar, omdat ik vorig jaar al zo’n rekening had heb ik met mijn huidige partner besloten om dit jaar geen verwarming aan te doen en dan maar een paar extra truien, ook belachelijk bang dat ik weer moest bijbetalen, ik zou aan de leugendetector willen maar ik heb 1 dag de verwarming aan gehad! en nog moet ik bijbetalen 250 inclusief wat ik in dat jaar betaald heb dat zijn 1250 euro aan stookkosten voor een flat, ik ben radeloos en weet absoluut niet meer wat ik moet doen is dan de enigste oplossing verhuizen!?

Gewenste Oplossing:

al mijn geld terug, nieuwe eigen ketels. een excuus, en radiatoren waarop je kunt kijken wat zij ook zien

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 04 februari 2013 om 09:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

gezien de datum van indienen van de klacht kan deze deelnemer indien er nog vragen zijn deze stellen via ons mailadres klacht@istanederland.nl

Alle klachten die gemeld zijn door waelen23