Klacht: 2x gebeld, 2x werd er na wachten verbinding verbroken, 15 euro kwijt

op 30 juni 2016 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar telefoonnummer 09008081 gebeld om probleem op te lossen, beide keren minutenlang in de wacht, beide keren werd verbinding verbroken toen ik eindelijk aan de beurt was… Kosten: 15 euro en geen steek verder of wijzer. Vervolgens gemaild over deze gang van zaken… Vooralsnog geen enkele reactie gekregen, ik vind het een schandalige gang van zaken en wens een oplossing voor mijn oorspronkelijke probleem en een vergoeding van die 15 euro

Gewenste Oplossing:

Oplossing voor een foutmelding EN vergoeding van gemaakte telefoonkosten. betaal niet 90 cent per minuut om vanuit de wachtrij direct opgehangen te worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana Filak