Klacht: 2e pakketje met factuur

op 08 juni 2016 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 3 gratis condooms aangevraagd. Nu kreeg ik vorige week een factuur voor 10 condooms voor 14.95 euro zonder te vragen. Ik heb deze niet betaald, nu zijn er ondertussen al 2 euro kosten bijgekomen en als ik deze in de komende 2 dagen niet betaal zullen er 40 euro incasso kosten bijkomen. Ze antwoorden ook niet op mijn mailtjes.

Gewenste Oplossing:

Als ik niet moet betalen, ik heb er niet om gevraagd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gratis-Condooms.nl

Reactie van de melder van de klacht drzwabber

1 jaar geleden - heb ook nooit geen 10 condooms ontvangen, mijn eerste 3 gratis wel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gratis-Condooms.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door drzwabber