Klacht: 2 x 4 euro afgeschreven

op 12 september 2017 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenmiddag dinsdag 12 september 2017 bij het zwembad Afrikaanderbad Jacominastraat automaat nr. 7586 Kaartnr. 21143 Prod ID: 102.
Kenteken XTSR23 Pasvolgnr. 017 12-0-2017 13.02
” ” 13.01.
Ik heb goede voorlichting gekregen van Uw heer Matthew.Ik zou heel graag 4 euro restitutie willen onvtangen op mijn bankrekeningnr.
NL98INGB00013568383.
Ik heb pas een wifi, dat lukte niet en toen heb ik het nog een keer gedaan met mijn pasnummer. Het is wel heel erg veel geld om 8 euro te betalen om te kunnen zwemmen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik 4 euro van u terug ontvangen heb.
Met vriendelijke groet.
S.C. Zuur-Corsel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Reactie van de melder van de klacht Sophia Cornelia Zuur-Corsel

1 jaar geleden - Hopelijk op een goede beslissing. met vriendelijke groet. S.C. Zuur-Corsel

Reactie van de melder van de klacht Sophia Cornelia Zuur-Corsel

1 jaar geleden - Ik heb mijn klacht niet goed geformuleerd en de datum niet goed ingevuld met de aankomst: 12-02-2017, moet zijn 12-9-2017. Van mijn bankrekening is 2 x 4 euro afgeschreven. Ik heb 1 ticket datum 12-09-2017 13:02 no. 4167 linkerzijde op de rechterzijde no.4168. Kenteken XTSR23 Pasvolgnr. 017 12-09-2017 13:02 Kenteken XTSR23 Pasvolgnr. 017 12-09-2017 13:01 Mijn excuses voor het verkeerd invullen. Hopelijk is het nu duidelijk. Voor de goede orde nog even mijn bankrekeningnr. NL98INGB00013568383.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sophia Cornelia Zuur-Corsel