Klacht: 2 voucher gekocht bij ticketveiling (als cadeau). Afspraak maken lukt niet.

op 18 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op ticketveiling 2 voucher gekocht voor rijden in een Ferrari (30 minuten). Als cadeau voor mijn broertje en mijn vriend. Natuurlijk waren ze super blij met hun cadeau maar toen ze een afspraak wouden maken werd deze iedere keer verzet of werd de reservering niet bevestigd. Nu is Trafic control failliet en heb ik dus 2 waardeloze vouchers gekocht van in totaal €100,-. Mijn broertje en mijn vriend zijn erg teleurgesteld dat hun jongensdroom nu niet meer uitkomt.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KikiMeisen