Klacht: 2 verschillende vluchten

op 10 augustus 2016 over Air berlin in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Samen met vriendinnen op vakantie, tijdens de terugvlucht werd ik (Mevr. M. Raeijmaeckers) op een andere vlucht geplaatst dan mijn vriendinnen. Mijn vriendinnen vlogen met de AB7515 en ik moest overstappen naar een ander vliegtuig van Air Berlin met een ander vluchtnummer. Ik ben wel op dezelfde tijd vertrokken en eerder aangekomen in Dusseldorf maar zat dus niet bij hun in het vliegtuig terwijl dit wel zo geboekt is door de reisorganisatie.

Gewenste Oplossing:

Klacht moet serieus genomen worden en ik zie graag een vergoeding tegemoet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Air berlin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Air berlin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miriamraeijmaeckers