Klacht: 2 verschillende maten

Linaaa123 op 02 december 2021 over Restocks in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hey ik heb 2 weken geleden me bestelling geplaatst vervolgens en bestelling en ook bevestig dat het door de autecentiecentrum is goedgekeurd heb het vervolgens binnen gekregen met 2 verschillende maten heb namelijk een maatje 38 besteld krijg ik een maatje 38 en andere schoen maat 39 dit vind ik heel gek omdat er is aangegeven dat het is goedgekeurd door jullie experts op elke detail na hoe kan deze misverstand dan zijn gebeurd ook kan ik jullie nergens op bereiken heel vervelend dit na dat het 2 weken heeft geduurd ik zie zo snel mogelijk reactie

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe paar of 1 schoen wisselen in de juiste maat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Restocks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Restocks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linaaa123