Klacht: 2 Roterende Ipad covers betseld, nooit geleverd en ook geen geld terug

op 19 december 2012 over GoldenDeals.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 Okt 2012 heb ik 2 roterende Ipad hoezen besteld op GoldenDeals.nl. Na herhaaldelijke emails verstuurd te hebben om een leverdatum, hebben zij toegegeven dat de levering wellicht niet plaats zal vinden. Prima, ik wil dan mijn geld terug uiteraard. Zoals verzocht heb ik op netjes de restitutie formulieren ingevuld en tot op heden nog steeds niks mogen ontvangen. Ik bel ze elke week op en het enige wat ze me bij de klantenservice kunnen vertellen is dat het aan de administratie ligt. Die nooit bereikbaar blijkt te zijn. Tot op heden helemaal niks mogen ontvangen dus, behalve frustraties en wel 30 Eur lichter.
Het is een bedrijf van niks, ze willen wel, maar kunnen niks.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug!

Alle klachten die gemeld zijn door shir04