Klacht: 2-Pack Ball stake Light

op 24 april 2017 over Mascot Online.bv. in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1 maal 2-Pack Ball Stake Light besteld. Ik ontving een doos met 2 ballen, 4 inschuifbake stokjes en 2 punthouders. Op de doos staan ook batterijen vermeld welke ik niet ontvangen heb. Er zit géén gebruiksaanwijzing in de doos. Ik heb de lampen in mijn tuin geplaatst. Ze doen het niet. Telefonisch is deze firma niet te bereiken

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de 2 lampen het doen en ik de batterijen krijg toegestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mascot Online.bv.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Mascot Online.bv. in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door haru830