Klacht: 15000 munten weg omdat er storing was.

op 06 mei 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had net mijn 1e wedstrijd gewonnen bij draft en door een storing vanuit jullie viel de ps4 uit na het kiezen van de shirtjes. Ik start ps4 op en ik heb de wedstrijd verloren 15.000 punten weg. Dit is al de zoveelste keer en vind dat hier iets aan gedaan moet worden. De wedstrijd was nog niet eens begonnen.

Gewenste Oplossing:

15000 coins terug en dat het opgelost wordt dat als verbinding voor wedstrijd start wegvalt je de wedstrijd verloren hebt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JrritW