Klacht: 1200 Euro eindafrekening voor 2 maanden terwijl de woning niet bewoond was

op 17 mei 2019 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds midden Januari 2018 zit mijn moeder in een verzorgingstehuis en wij als kinderen hebben in de 2 maanden daarna het huis leeggehaald. Nu pas – mei 2019 – komt de eindafrekening voor deze 2 maanden terwijl de woning niet bewoond was : ca. 1200 Euro! Wij hebben in de afgelopen jaren soortgelijke nota’s gehad en aangevochten maar je krijgt geen poot aan de grond bij Ista. Mij lijken 1200 Euro wat aan de hoge kant. Wat kan ik doen?

Gewenste Oplossing:

Als deze rekening wordt herzien tot een normaal niveau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door JosMam