Klacht: 1 dag extra huur rekenen

op 04 oktober 2016 over Maasdelta in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb (ruim op tijd) mijn huur opgezegd. In mijn brief: “met ingang van 1 september”. Nu willen ze mij 1 september nog laten betalen. Ik vind dit niet terecht. Met ingang van betekent voor mij ingaande die dag. Het is weliswaar geen groot bedrag, maar als ze dit bij iedere huurder doen die de huur opzegt levert dat ze een behoorlijk bedrag op.

Gewenste Oplossing:

Een creditnota voor die ene dag huur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maasdelta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maasdelta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 02moon05