Klacht: Zwaare Oplichting en honds brutaal!

op 21 mei 2021 over LAVG in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een brief van lavg dat ik dus een schuld zou hebben bij ziggo dus ik op me bank gekeken of alle betalingen aan ziggo waren betaald en ik zie indd dat alles netjes betaald is ik had mijn abbonoment all opgezegd in februari netjes me modem trug gestuurd nu maanden laten komt de brief van deze incasso ik hun opgebeld met de vraag wat dit precies is de vrouw legt me uit dat er allerlij rekeningen niet zijn betaald waarop ik haar onderbrak en aangaf dat ik op mijn bank de afschrijvingen (automatisch) allemaal netjes zijn afgeschreven en dat ik daar bewijs van heb deze vrouw zegd omdat je me onderbreekt praat ik niet met je verder zorg maar dat je het betaald en hangt direct de telefoon op zwaar onbeschoft en honds brutaal maar waarom hoor ik maanden niks en schrijven ze niks af allemaal erg raar verhaal ik ben erg boos hierover en over de reactie van deze oplichtings deurwaarde!

Gewenste Oplossing:

Als deze mensen mij voor goed met rust laten met hun raare rekeningen en gedragen wat amper klopt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar LAVG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door LAVG in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hutss