Klacht: Zure pyamapap Bambix Nutricia

op 02 juni 2016 over Nutricia in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik nu een aantal maanden pyamapap van Bambix en tot op heden was ik altijd tevreden.. Pas geleden heb ik voor het eerst de vanille smaak gekocht, omdat ze geen banaan meer hadden.. Maar dit is heel erg tegen gevallen.. Het ruikt en smaak zo zuur dat ik er zelfs van over me nek ben gegaan.. 4 pakjes geprobeerd en alle 4 hetzelfde.. Heb nog 2 pakken staan en die ga ik ook moeten weggooien helaas.. Is dit een bekend probleem of ben ik de enige die dit meemaakt..

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als dit niet meer voorkomt ☺️

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nutricia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Nutricia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nutricia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nutricia

Heeft op 28 juni 2016 om 15:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Ecrinelizanduzdas