Klacht: zure bommen

op 27 juli 2016 over Haribo in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een enorme liefhebber van zure snoepjes (beertjes, frieten en dergelijke). Voor onze vakantie had ik me zelf getrakteerd op een zak grote zure bommen van haribo. Maar tot mijn teleurstelling waren de bommen niet zuur maar zoet, Pas na er enige tijd op gekauwd en gezogen te hebben kregen ze een smaak die met veel fantasie een heel klein beetje zuur leek.

Gewenste Oplossing:

Als de bommen heel zuur zouden zijn geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Haribo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Haribo over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Haribo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Severens