Klacht: Zonder pardon en aankondiging oude wajong gestopt

op 23 juni 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat vandaag op mijn wajong te wachten die niet is gekomen.ZOnder pardon en aankondiging is mijn oude wajong gestopt.Volgens het uwv woon ik in het Buitenland wat niet het geval is.Nu kwam ik er achter dat ik volgens de overheid verhuisd ben en geemigreerd.Ik weet van niks en heb mij niet ingeschreven in het buitenland.Ik eis mijn wajong terug en uitbetaling want zo kom in diep maar ook erg diep in de problemen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn wajong terug en wil uitbetaling en wel heel snel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liekee