Klacht: zogenaamd lottto

op 18 mei 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 2 maanden geleden benaderd door een klantenservice voor europe lottery het klonk allemaal mooi en ik zou een email krijgen met inlog gegevens en tevens zou deze mail tellen als bedenktijd als ik ervan af wilde kon ik binnen een termijn reageren op de mail dat ik ervan wilde. Ik heb die mail nooit ontvangen maar omdat ik telefonisch mijn bank rekening gegevens gegeven heb konden ze 2 maanden later toch incasseren. Op www.europelottery.net staan geen contact gegevens en opzeggen kan alleen via een contactformulier die vervolgens aangeeft dat je een email krijgt met een link zodat je opzegging bevestigd wordt maar die krijg je natuurlijk niet! Dus wat nu ? je mag je klacht indienen per email maar hier krijg je ook geen bevestiging of reactie van.

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden bij een reactie van mk business en europe letters waarop incasso wordt beëindigd en abonnement gestopt.
En ik vind dat ze moeten worden aangepakt want dit kan natuurlijk niet...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MKBusiness in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKBusiness een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKBusiness

Heeft op 14 juni 2016 om 09:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

In goede orde ontvingen wij uw klacht.

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van uw rekening zijn afgeschreven. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerking contact op te nemen met onze opdrachtgever. Via email info@europelottery.net of telefonisch op nummer
NL: +31857325611
BE: +3228083963

Alle klachten die gemeld zijn door leonie13