Klacht: Zieltjes winnen door FNV. Schandalig

op 10 augustus 2015 over FNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon van 17 jaar is een aardigheidje geboden als hij lid zou worden van de FNV. Op dat moment had ik al zoiets van tja en dan zeker ook nog schriftelijk opzeggen. En ja hoor, nu een brief en hij zit al bijna aan een lidmaatschap vast.

Op dit moment ben ik nog verantwoordelijk voor mijn minderjarige zoon. Ik vind het ronduit schandalig dat het UWV op deze manier te werk gaat. Opzeggen kan niet via email, belachelijk voor woorden en erg zielig dat jongeren met een presentje gelokt worden voor een lidmaatschap. FNV. Wordt wakker en ga jullie ding doen.

Gewenste Oplossing:

Minderjarige kinderen lokken met een lidmaatschap, die ze vervolgens alleen schriftelijk op kunnen zeggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over FNV

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar FNV over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over FNV nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door FNV in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat FNV een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FNV

Heeft op 01 juni 2016 om 11:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Alive1966