Klacht: zielige BN ers

op 18 maart 2020 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat erg dat de bners hun opa of oma niet kunnen knuffelen .Maar mijn kinderen en Kleinkinderen wonen in Frankrijk en daar is anders dan in Nederland een volledige lock down dus knuffelen komt er zeker enkele weken niet van ,besteed daar een aandacht aan .Maar ik ben niet bekend dus het heeft geen nieuws waarde,maar het leed is niet minder .

Gewenste Oplossing:

als hier ook eens aandacht aan besteed wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1keuken1