Klacht: Zeer slechte kwaliteit hotwings.

op 09 mei 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Helaas heb ik al voor de derde keer een grote bucket met zeer slechte kwaliteit hotwings meegekregen. Aangezien ik hiervoor redelijk ver moet rijden en veel geld hiervoor moet neerleggen, vind ik het schandalig dat u mij zo’n slechte kwaliteit voorschotelt. En dat al voor de derde keer. Ik hoop daarom ook dat hiervoor een oplossing te vinden valt. Deze buckets hebben wij uiteraard niet opgegeten maar regelrecht in de prullenbak gegooid, Groet.

Gewenste Oplossing:

Dit laat ik aan jullie over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roy Sternberg