Klacht: Zeer slecht geknipt.

op 12 september 2019 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een maand geleden naar brainwash capelle schollevaar geweest. Ik vertelde hoe ik het wilde. Maar ze luisteren niet,en doen wat zei zelf willen. Ik erger mij iedere dag aan mijn haar. Het zijn amateurs. Kunnen echt niet knippen. Ga er dus nooit meer naar toe.

Gewenste Oplossing:

Dat ik normaal en goed geknipt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caterina 58