Klacht: Ze fake me

op 20 juni 2017 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi ik ben rachel en er is een fake account over me gemaakt wat ik echt niet top vind ik hoop dat jullie deze kunnen verwijderen omdat me relatie met mijn vriend door dit onder druk staat mijn naam hebben ze gepakt dus rachel nap denk ik en ik ben zogenaamd 22 jaar en mijn fotos ik wil dat deze wordt verwijderd omdat ik het niet ben je mag ook contact opnemen als u mij niet geloofd ik wil Eigelijk naar de politie gaan maar ik dacht dat dit netjes zou zijn dus nu probeer ik het zo het zit me echt totaal niet lekker Wrm ze mij pakken en daarom heb ik ook bewijs dat ze mij gebruiken terwijl ik niets doe met zo date shit

Gewenste Oplossing:

Ik ben blij als jullie dit anccount verwijderen omdat ik dit niet ben en ze als mij voor doen en ik heb al genoeg aan me hoofd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rachellllllllllkk