Klacht: windows live ID bestaat niet

op 18 juli 2012 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik wil op mijn windows live id (korea361@hotmail.com)en ik kom er niet meer op. Er staat dat het niet bestaat maar dat kan helemaal niet want ik logde altijd in op warcraft en nu is mijn warcraft account geblockd en moet ik een email openen maar als ik me email intyp staat er dat dit windows live id niet bestaat

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn windows live weer op kom

Bericht van

6 jaren geleden - Deze vraag kunt u het beste stellen op het Windows Live forum. Zet geen persoonlijke informatie zoals het email adres online om spam en ander kwaadaardig gebruik te voorkomen! Mijn advies luid dan ook het email adres te verwijderen. Op het Live forum kunt u vragen of zij via een privé bericht contact met u willen opnemen in verband met uw account dat niet meer bestaat maar u zelf niet heeft opgezegd. http://answers.microsoft.com/nl-nl/windowslive/forum/hotmail

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hotmail.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hotmail.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door bowie123