Klacht: win de reis van je leven!

op 19 februari 2018 over Knorr in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan op internet niet mijn actiecode, reis en telefoonnummer invullen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als u tenminste reageert hoe dit komt en 3 mensen die de moeite hebben genomen om een klacht in te dienen de reis te laten maken via Djoser. De overige mensen die een klacht hebben een leuke gratis surprise te bezorgen. Ik ben benieuwd........

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Knorr

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Knorr nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jos-els1