Klacht: Willen een te hoge betalingsregeling treffen,

op 03 juli 2012 over LAVG in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een achterstand met mijn zorgverzekeraar menzis kreeg ik een rekening van lavg, Met hun heb ik destijds een betalingsregeling getroffen om 50 euro in de maand af te betalen, dit ging altijd goed. Na een tijdje kreeg ik van menzis een rekening van 2 maanden zorg die niet betaald waren, inmiddels werd mijn zorg al ingehouden van mijn loon door het cvz, er van uitgaande dat dit 2 rekeningen waren die al bij lavg lagen heb ik dezen ook niet betaald tot begin juli er een deurwaarder van lavg op de stoep stond met een dagvaarding, ik heb vandaag contact gehad met lavg en gevraagd wat de mogelijkheden waren, ik kreeg toen te horen dat deze er niet meer zijn, 5 minuten later heeft mijn zus gebeld en kon met uitzondering voor mij een betalingsregeling treffen, maar dan moest ik wel even 250 euro in de maand gaan neertikken, dit kan ik gewoon niet opbrengen en vind het als betalingsregeling wel erg hoog!

Gewenste Oplossing:

Samenvoeging van beide dossiers en een betalingsregeling van 50 euro in de maand

Alle klachten die gemeld zijn door stephano15