Klacht: Wil zo snel mogelijk verwijderd worden van Badoo

op 01 mei 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben via via te weten gekomen ik op Badoo sta…weet niet hoe dit kan daar ik mijzelf daar niet heb opgezet….ik run een zaak en heb tot op de dag van vandaag een zeer goede naam en faam dus wil dit dan ook zo houden….hoop ten stelligste jullie kunnen achterhalen welke persoon misbruik gemaakt heeft om een vals profiel op mijn naam te maken en foto’s van mij erop stelt….heb gezien dat sederd verleden week terug een andere profiel foto is geplaatst….dus dan moeten jullie toch weten welke persoon dit doet ….ik ga dit ook aangeven bij de politie…hopend op het nodige begrip dat jullie mij onmiddellijk verwijderen

Lindsay Buyle

Gewenste Oplossing:

Als ik verwijderd ben Badoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Buyle lindsay