Klacht: Wie is de sjaak progamma

op 07 september 2015 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste RTL 5,

Zojuist heb ik een filmpje op instagram voorbij zien komen over het progamma wie is de sjaak. Hierbij werd mij gevraagd om op de bil van die dame te kussen ik heb dat gedaan maar heb daarna er goed bijgezegd dat ik absoluut niet wou dat die op de media verscheen en nu zie ik het alsnog voorbij komen. Ik wil dat die filmpje verwijderd word en niet op tv komt. Doen jullie dat wel ga ik verdere stappen ondernemen. Ik heb hierbij al geïnformeerd met mijn advocaat. Ik heb bij jullie nergens voor getekend en er werd mij verteld dat ik niet op de media en tv zou verschijnen.

Met vriendelijke groet,

Steffi van Kleef
[email protected]

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn filmpje niet in beeld word gebracht, en dat het eraf gehaald word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Alle klachten die gemeld zijn door steffivankleef