Klacht: wie is aan de beurt?

op 16 augustus 2016 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vandaag 16-08-2016 samen met mijn zoon bij de kapper en mijn zoon moest heel even weg 1 minuutje bij de overkant en ik zat er nog toen moesten we nog langer wachten terwijl er geen regels over zijn en daar hadden we last van. Ze zijn echt niet klantvriendelijk…

Gewenste Oplossing:

Als alle regels van de winkel duidelijk en ergens staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bahram Charkhpour